Kontakt telefon 061/113-90-90 office@radovi.rs radovi.rs

PVC stolarija visokog kvaliteta

PVC stolarija visokog kvaliteta pre svega Vam donosi komfor i mir. Da bi se došlo do takvog cilja potrebno je da PVC stolarija bude uzrađenja od kvalitetnih profila svetskih proizvođača. Sem toga, staklo ima važnu ulogu kao najveća površina prozora.

Kvalitetna PVC stolarija - PVC stolarija Tim - Radovi.rs

Kvalitetna PVC stolarija – PVC stolarija Tim – Radovi.rs


PVC profili

Kada pričamo o kvalitetnoj PVC stolariji, mislimo na izuzetan kvalitet Nemačkih profila. Nemački brend kao premium proizvođač PVC profila održava visok kvalitet svojih proizvoda.

Takođe, vodi brigu o krajnjim kupcima i izdaje garanciju na PVC profile. Na ovaj način krajnji kupac je osiguran na dugogodišnji vremenski period što je uz garanciju na ugradnju dobitna kombinacija.

PVC profil - PVC stolarija Tim - Radovi.rs

PVC profil – PVC stolarija Tim – Radovi.rs


Staklo za PVC stolariju

Staklo kao najveća površina PVC prozora (preko 70%) igra bitnu ulogu u termo i zvučnoj izolaciji objekta. Postoje razne vrste stakala za PVC stolariju a na Vama je da odlučite šta Vama odgovara.

Naš savet Vam je da pažljivo birate staklo za PVC stolariju, površina stakla tokom hladnih zimskih dana najviše gubi energiju. Tokom vrelih letnjih dana staklena površina (lošeg kvaliteta) na prozoru propušta svu vrelinu sunca.

Staklo za PVC stolariju - PVC stolarija Tim - Radovi.rs

Staklo za PVC stolariju – PVC stolarija Tim – Radovi.rs

Stakla za PVC stolariju koja Vam naš tim preporučuje

Nisko-emisono staklo (staklo dobrog kvaliteta)

Staklo 4 godišnja doba (staklo visokog kvaliteta)

IZO troslojno staklo (staklo visokog + kvaliteta)

Opširnije o stakalima >> Stakla za PVC stolariju <<


Okovi

PVC stolarija okovana kvalitetnim okovima pruža svoj maksimum, radni vek PVC stolarije je daleko duži u odnosu na stolariju sa slabim okovom. Okovi se ojačavaju čelikom ne ispod 1mm, često se dešava da se na tržištu pojave okovi sa ojačanjem ispod debljine 1mm ili čak bez ojačanja (apsolutno neprihvatljivo).

Okov za PVC stolariju - PVC stolarija Tim - Radovi.rs

Okov za PVC stolariju – PVC stolarija Tim – Radovi.rs


PVC stolarija visokog kvaliteta, kvalitetnih profila, stakala i okova štedi Vam novac, vreme i živce. Odličnih je izolacionih osobina i ne krivi se tokom godina korišćenja. U kombinaciji sa adekvatnom ugradnjom, takva PVC stolarija služiće Vas odlično dugi niz godina.


PVC stolarija lošeg kvaliteta – www.radovi.rs/pvc-stolarija-loseg-kvaliteta


Vaš PVC stolarija Tim (Radovi.rs Tim)

Call Now ButtonPozovite nas