Kontakt telefon 061/644-56-56 office@radovi.rs radovi.rs

Stakla za PVC stolariju

Stakla za PVC stolariju su važan deo kome bi trebali da posvetite pažnju. Stakla za PVC stolariju iz naše ponude su visokog kvaliteta. Stakla za PVC stolariju odličnih termo i zvučnih osobina.

Stakla za PVC stolariju - PVC stolarije Tim - Radovi.rs

Stakla za PVC stolariju – PVC stolarije Tim – Radovi.rs


Bitno je da se na vreme informišete kakva stakla za PVC stolariju treba da zahtevate od prodavca PVC stolarije. 

Staklo za PVC stolariju zauzima više od 70 procenata cele površine prozora, gde se najviše i gubi energija. Postoji nekoliko vrsta stakla za PVC stolariju koje svaka po sebi donose određeni nivo termo i zvučne zaštite.

Kada pričamo o klasičnom stakljenju PVC prozora ono se obavlja IZO dvoslojnim staklom. Kasnije su se pojavile još dve vrste/sistema stakala – NISKO-EMISIONO LOW-E staklo i 4 GODIŠNJA DOBA CLIMA GUARD SOLAR staklo (stakla za PVC stolariju).

Kvalitetno staklo za PVC stolariju

– Odlične termo izolacione osobine tokom čitave godine(staklo za PVC stolariju);

– Odlične zvučne izolacione osobine;

– Tokom hladnih zimskih dana smanjuje Vam troškove grejanja;

– Tokom vrelih letnjih dana smanjuje Vam troškove hlađenja objekta.


Stakla za PVC stolariju - PVC stolarije Tim - Radovi.rs

Stakla za PVC stolariju – PVC stolarije Tim – Radovi.rs


Kao najefikasnije rešenje kada je u pitanju energetska efikasnost i zvučna izolacija naš savet je da se odlučite za IZO troslojno staklo (stakla za PVC stolariju)

Staklo 4 godišnja doba (clima guard solar) pruža odličnu energetsku efikasnost. Takođe, zvučna izolacija je na visokom nivou i kao takav ovaj tip stakla je naša topla preporuka (stakla za PVC stolariju). Ovaj tip stakla se odlično pokazao preko cele godine bilo da je reč o vrelim sunčevim zracima ili hladnim zimskim noćima.

Nisko-emisiono staklo je čest odabir od strane kupaca iz razloga što se dobro pokazalo kod smanjenja gubitka energije tokom hladnih zimskih dana. Svakako za odličnu termo izolaciju tokom čitave godine savetujemo Vam da se odlučite za stakla 4 godišnja doba (stakla za PVC stolariju).


Nadamo se da smo Vam pomogli da odlučite koje staklo Vama najviše odgovara (stakla za PVC stolariju). Bitno je da znate da su iznad pomenuta stakla standard u svetu kao najefikasnija rešenja.


Saznajte na vreme razliku

PVC stolarija visokog kvaliteta – www.radovi.rs/pvc-stolarija-visokog-kvaliteta

PVC stolarija lošeg kvaliteta – www.radovi.rs/pvc-stolarija-loseg-kvaliteta

Vaš PVC stolarija Tim (Radovi.rs Tim)

Call Now ButtonPozovite nas