Kontakt telefon 061/113-90-90 office@radovi.rs radovi.rs

Čišćenje septičkih jama

ČIŠĆENJE SEPTIČKIH JAMA, adekvatno i povoljno. Račun i garancija. Čišćenje septičkih jama najsavremenijom opremom. Čišćenje Septičkih Jama – dolazimo odmah!


Pozovite odmah – 061/644-56-56


Čišćenje septičkih jama izvode isključivo stručna lica uz korišćenje savremenih mašina. Čišćenje septičkih jama obavljamo svim danima u godini, dostupni smo našim sugrađanima radi hitnog i regularnog čišćenja septičkih jama.

Čišćenje jama obavljamo na svim terenima našim prilagodljivim vozilima. Imamo pristup i malim dvorištima sa uskim prilazima.


HITNO ČIŠĆENJE SEPTIČKIH JAMA

Našim sugrađanima smo na usluzi radi hitnog čišćenja jame. U slučaju prelivanja septičke jame, nemojte čekati da dođe do veće štete, pozovite nas i dolazimo u kratkom roku.

Prilikom prelivanja septičke jame, najbitnija je brzina i tu na scenu stupate Vi pa zatim mi. Naše kolege će doći na Vašu adresu najkraćem periodu i obaviće čišćenje septičke jame.


Čišćenje septičkih jama - prikaz - Vodoinstalater Beograd Tim - Radovi.rs

Čišćenje septičkih jama – prikaz – Vodoinstalater Beograd Tim – Radovi.rs


ČIŠĆENJE SEPTIČKIH JAMA 24h

čišćenje (pražnjenje) i ekološki odvoz na deponiju;
– kontrolni pregled septičkih jama;
– detaljna analiza kanalizacije;
– ispiranje kanalizacije Voma sistemom i inspekcija kamerom;
– sanacija i zamena kanalizacije;
– garancija;
– račun.

Čišćenje septičkih jama na teritoriji Beograda i cele Srbije.


Čišćenje septičkih jama - prikaz - Vodoinstalater Beograd Tim - Radovi.rs

Čišćenje septičkih jama – prikaz – Vodoinstalater Beograd Tim – Radovi.rs


Čišćenje septičkih jama u svim objektima

Čišćenje jama objekata svih namena stambenih zgrada, kuća, poslovnih objekata (industrijska kanalizacija). Pored septičkih jama čistimo/praznimo i rezervoare, slivnike i šahtove svih namena, separatore masti i ulja.

Naš tim raspolaže kamionima za čišćenje septičkih jama različitih veličina, tako da smo u mogućnosti da priđemo na dovoljnu udaljenost svim objektima. Naši kamioni su u mogućnosti da priđu mestima čišćenja aiko su prilazi skučeni ili su teško pristupni.

Sa lakoćom pristupami svim lokacijama ne samo zahvaljujući našim kamionima, već i crevima za čišćenje jama izizetne dužine. Raspolažemo kvalitetnim i dugačkim crevima koja nam omogućavaju da priđemo svakoj tekopristupnoj lokaciji.

Čišćenje septičkih jama – pouzdanost

Naši timovi su iskusni vodoinstalateri koji već nekoliko decenija obavljaju čišćenja septičkih jama. Pored ogromnog iskustva, posedujemo moderne kamione i dodatne alate kojima naš posao podižemo na najviši nivo. Pouzdanost naše usluge je zagarantovama. 

Naše kolege svako čišćenje jame obavljaju stručno i pouzdano, prateći sve standarde struke. Takođe prilikom rada, kolege posao obavljaju uz naš interni pravilnik, čime se čišćenje septike jame vrši na adekvatan način. Našim klijentima obezbeđujemo pouzdanu uslugu za koju izdajemo račun.

Čišćenje septičkih jama – pokrivenost

Naš tim svoje usluge obavlja na celoj teritoriji Srbije. Dostupni smo u Beogradu i okolini, Boru, Valjevu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kraljevu itd… Dostupni smo našim sugrađanima bez obzira gde se nalaze. Kolege su tu da Vam obezbede adekvatno čišćenje septičke jame.

U Beogradu smo dostupni na svim opštinama, dolazimo u najkraćem roku bez kašnjenja i odlaganja. Bilo da se nalazite u Kaluđerici, Rakovici ili Borči, na raspolaganju smo Vam.

Čišćenje septičkih jama – o nama

Nastali smo pre 35 godina, tada smo bili porodičan servis za čišćenje jama. Tokom godina smo rasli, raslo je naše raspolaganje ljudstvom, alatima i vozilima. Ono što je najbitnije, kvalitet usluge je ostao isti, i time se ponosimo.

Danas smo jedan od najvećih servisa za čićenje jama i sarađujemo sa velikim brojem pravnih lica. Naši saradnici u nama vide pouzdanog saradnika na koga mogu da se uvek oslone. Isto važi za naše sugrađane kojima su potrebne naše usluge.

Pouzdanost i kvalitet naše usluge je ostao na najvišem nivou i tako će biti u budućnosti. Možete se slobodno osloniti na nas u svakom trenutku, naš tim Vam je na raspolaganju.

Vaš Vodoinstalater Beograd Tim – Radovi.rs


Čišćenje septičkih jama - Vodoinstalater Beograd Tim - Radovi.rs

Čišćenje septičkih jama – Vodoinstalater Beograd Tim – Radovi.rs

Čišćenje septičkih jama - Vodoinstalater Beograd Tim - Radovi.rs

Čišćenje septičkih jama – Vodoinstalater Beograd Tim – Radovi.rs

Call Now ButtonPozovite nas